Vladimir Putin, Khabib Nurmagomedov'la Bir Arada!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan karşılaşmasında İrlandalı rakibi Conor McGregor’u mağlup ederek, şampiyonluk kemerini koruyan Khabib Nurmagomedov ile bir görüşme gerçekleştirdi.

11.10.2018-11:04 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-10:58) Vladimir Putin, Khabib Nurmagomedov'la Bir Arada!

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya’nın Ulyanovsk kentinde yaptığı görüşmede Nurmagomedov’u kazandığı zaferden dolayı kutladı.

Sporcunun birey olarak karşılaşmaya çıksa da Rus vatandaşı olduğunu vurgulayan Putin, kendi vatandaşlarına nasıl davranıldığının önemli olduğunu söyledi. Khabib Nurmagomedov’u yakından takip ettiklerini ve onun adına endişe duyduklarını kaydeden Putin, her durumda sporcunun müsabakayı onurluca kazandığını belirtti.

Sporun dostluğu simgeleyen bir eylem olduğunu kaydeden Putin, Nurmagomedov’un rakipleri ile nazik, rekabetçi ve iyi bir biçimde ilişki kurmasını istedi.

Ülke olarak bir büyük aile olduklarını ve her türlü durumda aşırılıklardan kaçınmak gerektiğini söyleyen Putin, başarılı sporcuya; "Fakat eğer dışardan bir müdahale gelirse o zaman yalnızca sen değil, elbette biz de karşı koyarız. Fakat durumun bu noktaya gelmemesi en iyisidir." şeklinde konuştu.

Khabib Nurmagomedov ise kendisinin yalnızca ringin dışına atlamasıyla değil, verdiği mücadele ile değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Nurmagomedov, "Ülkeme ve aileme saygısızlık yapan McGregor’dan farklı olarak iyi davranış göstermeme karşın, şimdilik yalnızca ringin dışına atlamamla ilgili konuşuyorlar. Fakat ben onurlu bir davranış sergiledim." dedi.

Bazen kontrolünü kaybettiğini kaydeden Nurmagomedov, karşılaşma esnasında provokasyonlar olabileceğini hatırlattı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal