Victor Ruiz: 'Özel Uçakla Türkiye'den Ayrıldım!'

Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Victor Ruiz, Türkiye'deki coronavirüs günleri ve son yaptıkları Galatasaray maçı hakkında konuştu.

11.04.2020-16:48 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-19:56) Victor Ruiz: 'Özel Uçakla Türkiye'den Ayrıldım!'
Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Victor Ruiz, Türkiye'deki coronavirüs günleri ve son yaptıkları Galatasaray maçı hakkında konuştu.

Victor Ruiz'in yaptığı açıklamalar şöyle;


"Türkiye'de futbol durduktan sonra, ki biz son maçımızı 15 Mart tarihinde oynadık, 15 gün İstanbul'da kaldık. Ancak bu süreç boyunca, özellikle biz Beşiktaş'ta oynayan yabancılar olarak evimize dönmek için talepte bulunmaya başladık çünkü içinde bulunduğumuz durumun ne zaman sonlanacağını bilmiyorduk. Sonunda kulüp bize istediğimiz yere gitme özgürlüğünü verdi ve biz de evimize geldik."

"ÖZEL UÇAKLA AYRILDIM"

"Uçuşlar hep durdurulmuştu ve ben de özel bir uçakla yolculuk ettim. Öncelikle uçuş konusunda bir sorun yaşayıp yaşamayacağımı inceledim ve pasaportum varsa, sorun yaşamayacağımı öğrendikten sonra Türkiye'den ayrıldım."

"BÜYÜK BİR FUTBOL PARTİSİYDİ"

"Birçok takım arkadaşım, Galatasaray maçının ne kadar güzel bir atmosferde oynanacağını bana söylemişti. Türkiye'nin en dolu statlarından birinde oynanacaktı ve büyük bir futbol partisiydi. Beklentim çok yüksekti ancak seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Çok yazık oldu."

"TARAFTARSIZ MAÇ İYİ OLMADI"

"Galatasaray'a karşı oynuyor olmak, benim daha iyi hissetmemi sağladı. Onlar 3. sıradaydı ve biz de aradaki farkı azaltmak istiyorduk. Bu şartlarda seyircinin olmaması kötü oldu. Belki başka bir statta olsa önemsiz olurdu ancak böyle bir statta, böyle bir senaryoda seyircisiz maç iyi olmadı."

"BEŞİKTAŞ HER TÜRLÜ SPOR ALETİNİ BİZE GETİRDİ"

"Beşiktaş işleri bizim için kolaylaştırdı. Futbol durdurulduktan sonraki gün bir spor salonu ile temasa geçtiler ve onlar da bize her türlü spor aletini getirdi, biz de günlük egzersizlere devam ettik."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal