Vedat Muriqi: 'Trabzonspor'u Geçeceğiz'

Fenerbahçe'nin Hes Kablo Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği maçın sonrasında Vedat Muriç açıklamalar yaptı.

13.06.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-11:27) Vedat Muriqi: 'Trabzonspor'u Geçeceğiz'

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sonrası askıya alınan ligin sonrasında ger dönüşün zor olduğunu aktaran Vedat Muriç: "Çok zor bir dönemden geçiyoruz. İki aylık aradan sonra formda kalmaya çalışsak da zorlandık. Uzun süredir galip gelemiyorduk. İyi bir galibiyet aldık, bu salı günkü Trabzonspor maçı için moral olacak. İnşallah salı günü de sahamızda Trabzonspor'u geçeceğiz." şeklinde konuştu.

'ADALEMDE AĞRI VARDI'

Karşılaşmaya kulübede başlaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Vedat Muriç "Cumartesi arka adalemde sıkıntı hissetmiştim, yarıda bıraktım. Hocalarımla ve doktorlar konuştuğumda üzerine gidersek sıkıntı olabileceğini ve gerekirse oyuna alacaklarını söylediler. Ben de kabul ettim. Daha büyük bir sakatlık olabilirdi ama çok şükür iyi atlattım." ifadelerini kullandı.

'BOŞ SAHADA OYNAMAK KÖTÜ'

Tribünlerin boş kalmasıyla alakalı da konuşan Kosovalı forvet "Boş sahada maç olmak futbolcular için de sıkıntı. Özellikle iç sahada taraftarımızın iyi günde ve kötü günde bize destek olduğunu biliyorum ama böyle boş bir sahaya çıktığımızda afallıyoruz. Pankartlar, karton taraftarlar görsel olarak çok güzel. İnşallah yeniden buluşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal