Vedat Muriqi Lazio'da!

Fenerbahçe'nin yıldızı Vedat Muriç'i transfer etmek için İstanbul'a yetkilileri yollayan Lazio, bu transferi de bitirdi. Uzun süren pazarlık trafiğinin ardından Roma ekibi Vedat Muriç için Fenerbahçe ile el sıkıştı.

25.08.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-12:35) Vedat Muriqi Lazio'da!

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç için Avrupa kulüpleri sıraya girmiş, ilk önemli hamle Lazio tarafından gelmişti. Serie A kulübü kurmaylarını İstanbul'a yollayarak sarı lacivertli futbolcuyu transfer etmek için Fenerbahçeli idarecilerle toplantılar yaptı. Uzun zaman alan pazarlıkların ardından Lazio, 16 milyon euro + 2 milyon euro bonuslarla beraber toplamda 18 milyon euro bedelle Vedat Muriç için Fenerbahçe ile anlaşma yaptı.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE DUYURULACAK

Transferleri üst üste patlatan Fenerbahçe'nin, Vedat Muriç için Lazio'yla anlaştıklarını gelecek günlerde açıklaması bekleniyor. Kasımpaşa'dan Thiam'ı transfer eden sarı lacivertliler, Vedat'ın Lazio'ya imza atmasının ardından bu bölgedeki boşluğu bir isimle daha doldurmayı amaçlıyor. Kanarya'nın listesinde ise Gameiro ve Mandzukic var.

ÇAYKUR RİZE SATIŞTAN PAY ALACAK

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon başında Vedat Muriç'i 3.5 milyon euroluk bonservis ücretiyle Çaykur Rizespor'dan kadrosuna katmıştı. Rizespor, imzalanan kontrata 'sonraki satıştan yüzde 15 pay' şartı koydurmuştu. Sarı lacivertliler, bu transferden gelen bonservisten 2,5 milyon eurosunun Rizespor'a ödeyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal