Vedat Muric'ten sonra Oğulcan'ı da Galatasaray'a Yar Etmeyecek

Galatasaray galibiyetinden sonra Radyospor'a açıklamalarda bulunan Ç.Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesindeki maddeyi açıkladı.

16.06.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-12:58) Vedat Muric'ten sonra Oğulcan'ı da Galatasaray'a Yar Etmeyecek

Galatasaray'ın sert sözlerle eleştirdiği Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Radyospor'a konuştu ve Galatasaray hakkında sözler kullandı.

'BU HAFTA KAZANMAMIZ ÇOK GÜZEL OLDU'

Hasan Kartal, Galatasaray galibiyeti hakkında "Koronavirüs sebebiyle lige verilen arada takımımız iyi çalıştı. Bu süreci hocamız ve takımımız çok iyi değerlendirdi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada Galatasaray'dan 3 puan almak bizim için çok önemliydi, bu hafta da kazanmamız çok güzel oldu" ifadelerini kullandı.

'OĞULCAN'IN SÖZLŞEMESİNDE OPSİYON VAR'

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen ve dün akşamki maça yedek başlayan Oğulcan Çağlayan hakkında Kartal, "Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray maçına yedek başlamasının nedeni hocamızın takdiri, Galatasaray iddialarıyla ilgisi yok. Zaten Oğulcan'ın sözleşmesinde opsiyonumuz var. Oğulcan'ın opsiyonunu kullanabiliriz. Sözleşmedeki opsiyonun detaylarını yöneticilerimiz biliyor. Ünal Hocamız, Oğulcan'ın takımda kalmasını isterse opsiyonu kullanacağız" dedi.

'HAKEM BARİZ HATA YAPMADI'

Galatasaray'ın eleştirdiği hakem Yaşar Kemal Uğurlu için değerlendirmelerde bulunan Hasan Kartal, "Geçtiğimiz sezon Rizespor-Galatasaray maçı sonrasındaki açıklamalarımdan dolayı pişman değilim. Geçen sezon Rizespor-Galatasaray maçını yöneten hakem, hakem değildi, zaten görevi bıraktı da... Dünkü maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ile ilgili yorumum ise bariz hatalar yaptığını gözlemleyemedim, iyi bir maç çıkardı" sözlerinde bulundu.

Sarı kırmızılı takımı eleştiren Çaykur Rizespor Başkanı, sözlerini şöyle devam etti;

'1300 CİVARINDA GALATASARAYLI ARKADAŞ KÜFÜR ETMİŞ'

''Galatasaray'daki yönetici arkadaşlar, Vedat Muriç'in transferi konusunda yanlış bir yol izlediler. O dönem kulübümüzden önce Vedat'la irtibata geçtiler. Bu da etik olmadı. Vedat'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasında en önemli etken Fenerbahçe'nin bizimle anlaşmasıydı. Sosyal medya adresim Instagram'a bakıyorum; 1300 civarında Galatasararaylı arkadaş küfür etmiş. Cahil çocuklar, hiçbirisini sallamıyorum, hepsi çocuk dava da açmayacağım.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal