Vedat Muriç'in Menajerinden Fenerbahçe Açıklaması

Birçok kulübün transfer listesinde yer alan ve bir süredir Fenerbahçe ile anılan Vedat Muriç'in hakkında menajerinden resmi açıklama geldi.

09.05.2019-16:26 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-16:21)

Çaykur Rizespor’da bu sezon sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kosovalı golcü Vedat Muriç, yeni sezonda birçok kulübün transfer listesinde yer alıyor.

Bu sezon Karadeniz ekibi ile çıktığı 31 maçta 14 gol 7 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcunun adı bir süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Konuşla ilgili olarak Verat Muriç'in menajerinden resmi açıklama geldi.

Tecrübeli oyuncunun menajeri Haluk Canatar, şunları söyledi: 'Vedat’ın 5 yıldır temsilciyim. Giresunspor, Gençlerbirliği ve Rizespor’a transfer sürecinde birlikte hareket ettik. Bu iddialar tamamen asılsız. Vedat için Fenerbahçe’nin resmi bir teklifi olmadı.

Fakat Fenerbahçe, Vedat’ın sözleşme şartları ve oyun yapısı hakkında bana sorular yöneltti. Tekrar diyorum; Fenerbahçe’den Vedat Muriç için resmi teklif gelmedi. Böyle bir şey olursa ilk görüşme benimle değil Rizespor’la yapılacaktır.'

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal