Vedat Muriç'e Teklif Yağıyor!

Vedat Muriç'in menajeri Haluk Canatar, Kosovalı golcüye gelen resmi teklifi belirtti. Canatar, "İtalya'dan da resmi talebin geleceğini biliyorum ama kulüp ismi veremem" şeklinde konuştu.

09.05.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-10:57) Vedat Muriç'e Teklif Yağıyor!

Fenerbahçe’nin Kosovalı forveti Vedat Muriç'in menajeri Haluk Canatar, Kosovalı golcüye yapılan teklif hakkında konuştu.

Vedat Muriç'i takip eden takımların olduğunu aktaran Canatar, "Vedat bu sene Fenerbahçe'ye transfer oldu ve 4 yıllık sözleşmesi var. Güzel bir sezon geçirdi. Fenerbahçe güzel bir başlangıç yaptı. Çabuk adapte oldu. Gayet güzel bir şekilde gidiyor. Oynadığı kulübünden dolayı memnun. Yaşı ve sportif özellikleri sebebiyle İtalya, İngiltere, İspanya ve Almanya kulüpleri tarafından izleniyor. İlgilerinin olmaması gayet doğal" ifadelerini kullandı.

'FENERBAHÇE, OCAK AYINDA VEDAT'I SATMAK İSTEMEDİ'

Vedat Muriç'i ocak ayında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley'nin transfer etmek istediğini belirten menajer Canatar, "Vedat'ın transferi ile ilgili konuşacak tek makam Fenerbahçe. Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya gibi ülkelerin takımları direkt kulüple iletişime geçerler, menajerden oyuncu istemez. Vedat'ın bonservisini Fenerbahçe belirleyecek." dedi.

'BURNLEY ARADI VE RESMİ TALEPTE BULUNDU'

"Devre arasında Burnley aradı ve resmi talepte bulundu. İtalya'dan, Almanya'dan talepler oldu ama Fenerbahçe, Vedat'ı satmak istemiyoruz, dedi ve konu kapandı. Yeni dönem için de bana Vedat'ın durumunu soran kulüpler var ama bunu sadece Fenerbahçe'ye bildiririm. Kamuoyuna bu kulüpleri söylersem Vedat'a da saygısızlık yapmış olurum. Bunları Fenerbahçe gün gelince açıklar" diye vurguladı.

'KULÜP İSMİ VEREMEM'

"Vedat Muriç'i İtalya'dan Napoli ve Lazio; İngiltere'den ise Tottenham istiyor. Bu iddia doğru mu" sorusuna cevap veren Canatar, "Ben bu sorunuza onay vermeyeyim. İngiltere'den resmi talep önümüzdeki gelecek. İtalya'dan da resmi talebin geleceğini biliyorum ama kulüp ismi veremem. Vedat mutlaka gitmek istiyor gibi bir durum yok. Bu ligler çok değerli ligler. Bu liglerin de her kulübü bizim tercih edeceğimiz kulüpler değil" şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal