Vedat Muriç’e Müthiş Teklif!

Fenerbahçe'nin 25 milyon euro bedel biçtiği Vedat Muriç'e İtalya'dan ve İngiltere'den transfer teklifleri var. Transfer olursa Kosovalı forvet, Fenerbahçe'nin gönderdiği en pahalı futbolcu olarak rekor kıracak.

09.04.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-15:55) Vedat Muriç’e Müthiş Teklif!

Fenerbahçe'de Vedat Muriç sezon içinde birçok Avrupa kulübü tarafından izlendi. Yaz transfer sezonunda sarı-lacivertlilere 25 yaşındaki forvet için çok fazla transfer teklifi gelmesi tahmin ediliyor. Yönetim, Muriç’i elden çıkarmak istemese de futbolcu için 25 milyon euro bonservis ücreti belirledi.

Yıldız golcünün menajeri Haluk Canatar, futbolcusunun ilk önceliğinin İtalya olduğunu ifade etti. Lazio ise ciddi bir aday. Eğer Serie A'da sezon biter ve mavi-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi bileti kazanırsa, 25 milyon euroluk fiyatı ödeyebilirler.

BALİÇ VE CENK'İ GERİDE BIRAKACAK

Vedat Muriç eğer 25 milyon euroya transfer olursa, Fenerbahçe'nin gönderdiği en pahalı futbolcu olarak rekor kıracak. Bu unvan, 1999'da güncel kurla 21 milyon euroya Real Madrid'e transfer olan Elvir Baliç'e ait. Ayrıca Süper Lig'den en yüksek bonservisle giden futbolcu unvanı da Muriç'in olacak. Bu kategoride şu anda listenin en üstünde, 2018 Ocak ayında Everton'a 22.5 milyon euroya transfer olan Cenk Tosun bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal