Vedat Muriç: Şampiyonluğa Ulaşacağımızı Düşünüyorum

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, "Trabzon'a olabilecek en güzel şekilde gidiyoruz. 4'te 4 yaptık. Oradan da alacağımız galibiyetle şampiyonluğa emin adımlarla ulaşacağımızı düşünüyorum" ifadelerinin altını çizdi.

29.01.2020-18:30 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-18:26) Vedat Muriç: Şampiyonluğa Ulaşacağımızı Düşünüyorum

Fenerbahçe'nin Kosovalı futbolcusu Vedat Muriç, kulüp televizyonuna açıklamalar yaparak kendilerine olan inancı yeniledi.

Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vedat Muriç, "Takım iyi oldukça biz de iyi oluyoruz. Çok yoğun bir antrenman tempomuz oluyor. Elimizden gelenin fazlasını vermeye çalışıyoruz. Bu da sahaya yansıyor. Çalışmalar devam ediyor. Önümüzde önemli bir maç var. Diğer maçlardan farkı yok. Yüzde 100'ümüzü vereceğiz. Bütün rakiplere saygımız var.

Derbi maçları da olsa normal maç olarak bakıyoruz. Psikolojimizi maçın stresine yorarsak sahaya istediğimizi yansıtamayacağımız için her maç gibi hazırlanıyoruz. Gereken her şeyi yapıyoruz. İnşallah maça kadar sağlık sorunu da yaşamazsak oradan olumlu ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"KADIKÖY'DE GÖSTERDİĞİMİZ PERFORMANSI DEPLASMANDA DA GÖSTERMELİYİZ"

Kadıköy'de sergiledikleri performansı deplasman maçlarına da yansıtmak istediklerini belirten Muriç, "İç sahadaki maçlarımızda hiçbir tedirginliğim olmuyor. Taraftarlarımızdan aldığımız destekle inanılmaz işler yapıyoruz. Olumsuz hiçbir hareketimiz yok. Kadıköy'de gösterdiğimiz performansı deplasman maçlarımıza da yansıtmak istiyoruz. Trabzon'a olabilecek en güzel şekilde gidiyoruz. 4'te 4 yaptık. Oradan da alacağımız galibiyetle şampiyonluğa emin adımlarla ulaşacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal