Vedat Muriç Bombası Patladı

Bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Rizesporlu golcü Vedat Muriç ile ilgili bomba patladı. Toulouse Teknik Direktörü Alain Casanova'dan Muriç transferi ile ilgili açıklama geldi.

13.05.2019-17:31 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-17:26)

Çaykur Rizespor'un Kosovalı golcüsü Vadet Murç, bu sezon sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir süredir Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcu ile ilgili bomba açıklama geldi.

25 yaşındaki futbolcunun menajeri Haluk Canatar geçtiğimiz günlerde Muriç'in Fenerbahçe'den değil, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'dan teklif geldiğini açıklamıştı.

'TRANSFER ETMEK İSTİYORUZ'

Fransız ekibin teknik direktörü Alain Casanova yaptığı açıklamada, 'Kadroumuzu bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an Türkiye'de oynayan Vedat Muriç gibi tanıdığımız ve bir süredir takip ettiğimiz bir futbolcuyu transfer etmek istiyoruz. Muriç'in menajeri oyuncunun bonservisini arttırmak için basına bazı açıklamalarda bulundu. Ancak şu an için herhangi bir gelişme yok. Ligde daha iyi bir averaja sahibiz ve Olimpik Marsilya'yı yenmek bize yetecek' ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal