Ve Spor Toto Süper Lig Başlıyor! Son Şampiyon Perdeyi Ankara’da Açıyor

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu bu akşam oynanacak Ankaragücü – Galatasaray karşılaşmasıyla başlıyor.

10.08.2018-11:53 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-11:53) Ve Spor Toto Süper Lig Başlıyor! Son Şampiyon Perdeyi Ankara’da Açıyor

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonunun açılış karşılaşmasında son şampiyon Galatasaray deplasmanda Ankaragücü karşısına çıkıyor.

İki ekibin Osmanlı Stadı'ndaki mücadelesi bu akşam saat 21:45'de başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Sezonun açılış karşılaşmasında Ümit Öztürk düdük çalacak, Öztürk’ün yardımcıları ise Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir olacak.

CİMBOM’DA NAGATOMO FORMA GİYEMEYECEK

Galatasaray’da Akhisarspor ile oynanan TFF Süper Kupa karşılaşmasında sakatlık geçiren Japon oyuncu Yuto Nagatomo, MKE Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek. Hazırlık kampı sürecinde takımla çalışmalarda yer almayan Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal da Ankara deplasmanında kadroda yer almıyor.

Sarı kırmızılı takımın yeni transferleri Henry Onyekuru ve Muğdat Çelik, Fatih Terim’in görev vermesi halinde Galatasaray formasıyla ilk resmi karşılaşmalarını oynayacak.

İKİ EKİBİN 95. RANDEVUSU

Galatasaray ile 6 sezonun ardından Spor Toto Süper Lig'e dönen MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun açılış karşılaşmasında Ankara'da kozlarını paylaşacak.

İki ekip Süper Lig'de 95. defa birbirlerine rakip olacak. Şimdiye kadar oynanan karşılaşmalarda Galatasaray'ın rakibine karşı büyük bir üstünlüğü söz konusu… Sarı kırmızılılar şimdiye kadar oynanan maçlarda 59 kez galip gelirken, sarı lacivertli ekip ise 17 kez kazanabildi. Taraflar 18 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray, ligde 193 kez rakip ağları havalandırırken, başkent temsilcisi sarı kırmızılılara 81 golle yanıt verebildi.

İki takım Süper Lig'de son maçını, Ankara ekibinin küme düştüğü 2011-2012 sezonunda oynadı. Galatasaray, rakibini deplasmanda 3-0, İstanbul'da da 4-0'lık skorlarla yendi.

MUHTEMEL 11’LER


Ankaragücü: Hopf, Erdem, Kone, Yalçın, Pinto, Faty, Arif, Bifouma, Putsila, El Kabir, Kehinde

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Carole, Donk, Fernando, Belhanda (Onyekuru), Feghouli, Rodrigues, Eren (Gomis)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal