Ve Rekor Transfer Resmen Açıklandı!

İspanya La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao, Chelsea’nin Kepa Arrizabalaga için serbest kalma bedelini ödediğini açıkladı.

08.08.2018-16:17 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-16:09) Ve Rekor Transfer Resmen Açıklandı!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Athletic Bilbao’da forma giyen 23 yaşındaki file bekçisi Kepa’nın sözleşmesinde yer alan 80 milyon euro değerindeki serbest kalma maddesini ödedi ve İspanyol kaleciyi renklerine bağladı.

İspanyol temsilcisi Bilbao’nun resmi sitesinden yapılan açıklamada, Chelsea’nin Kepa için 80 milyon euroluk çıkış maddesini kullandığı ve oyuncunun gelecek sezon İngiliz ekibinin formasını giyeceği belirtildi.

Bu transferin ardından İspanyol file bekçisi bonservisine en çok para ödenen kaleci unvanını elde etti. Kepa’dan önce rekor, geçtiğimiz günlerde Roma’dan Liverpool’a 75 milyon euro karşılığında transfer olan Brezilyalı Alisson’a aitti. Ayrıca bu transferle Kepa, Chelsea tarihinin en pahalı oyuncusu unvanının da yeni sahibi oldu. İspanyol kaleciden önce bu rekor, geçtiğimiz sezon başında 66 milyon euro karşılığında Real Madrid’den transfer edilen İspanyol golcü Alvaro Morata’daydı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal