Ve Beklenen Oldu! 12 Milyon Euro'ya...

Şampiyonlar Ligi trenini kaçıran Galatasaray'da Falcao, Belhanda ve Feghouli satış listesine kondu.

07.07.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-09:44) Ve Beklenen Oldu! 12 Milyon Euro'ya...

Galatasaray’ın yaşadığı "kabus" tablosu, özellikle kulübün mali tablosunu çok olumsuz etkilerken, bunun takıma yansımaları da kötü oldu. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ TRENİ KAÇTI

Trabzonspor yenilgisiyle beraber ilk 2’ye girme umutlarını kaybeden Cim-Bom, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne gidememenin bedelini çok ağır ödeyecek. Son iki yıldır Devler Ligi gelirleriyle ayakta durabilen sarı-kırmızılılar, Avrupa biletini bile tehlikeye sokarken sıkıntılı bir tablo ile karşı karşıya kaldı.

BÜTÇE 50 MİLYON EURO'LARA ÇEKİLECEK

70 milyon euroluk takım bütçesinin pandemi sonrası 50 milyon eurolara çekilmesinin planlandığı Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi şansının da kaybolmasıyla beraber bütçe daha da inecek. Gelecek sezonun bütçesinin 35-40 milyon eurolara inmesi zorunlu hale gelecek. Bu durumda yüksek maliyetli yıldızlarla yollar ayrılacak.

FALCAO'YA KENDİNE TAKIM BUL DENECEK

Büyük umutlarla transfer edilen ve bonuslarla beraber 3 yıllık maliyeti 21 milyon euroyu bulan Kolombiyalı forvetten kendisine takım bulması istenecek. Sakatlıkları nedeniyle bu sezon 16 maçı kaçıran Falcao gönderilerek iki yıllık maaş yükünden kurtulmak istenecek. Son iki şampiyonluğun mimarları da topun ağzında...

BU 3 FUTBOLCUDAN 12 MİLYON EURO TASARRUF

Galatasaray, transfer döneminde satış listesine Feghouli ve Belhanda’yı koyarak hem transfer için kaynak yaratacak hem de maaş yükünden kurtulacak. Falcao, Belhanda ve Feghouli paketinden sadece maaş anlamında bonuslar hariç net 12 milyon euro tasarrufu olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal