VAR Odasına Saydam Hücre

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, liglerin tekrardan oynanması durumunda VAR sistemine çok iyi önlemler alacaklarını belirtti.

30.04.2020-11:37 - (Son Güncelleme: 30.04.2020-11:37) VAR Odasına Saydam Hücre
Coronavirüs pandemisi sebebiyle VAR odalarında sosyal mesafeye dikkat edileceğini belirten Alp, “VAR odalarında sosyal mesafeyi korumak ve fiziksel temas olasılıklarını önlemek için federasyonumuza ‘saydam hücre’ projesi sunuldu. İnceledik ve olumlu karşıladık. İki saatte hazırlanıp odalara yerleştirilecek şeffaf fiber panellerle VAR, AVAR hakemleri ve teknisyenler görevlerini temassız gerçekleştirebilecekler” ifadelerini kullandı.

HAKEMLERLE TEK TEK KONUŞTU

Zekeriya Alp’in konuşmasına göre uygulamaya Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun önerileri ve TFF Yönetim Kurulu’nun vereceği kararlar şekil verecek. MHK Başkanı, hakemlerle bire biir konuştuğunu ve her birinin kilo almadan, fit halde göreve hazırlandıklarını da söyledi. Başkan Alp ayrıca, coronavirüs tedbirlerinin bitmesiyle beraber MHK eski başkanları ve hakem hocalarıyla iletişime geçerek tavsiye ve eleştirilerini alacağını söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal