'VAR Kayıtlarının Yayınlanması Gerekiyor'

Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci, düzenlenen bir panelde VAR kayıtları ile ilgili gelen bir soruyu yanıtladı.

12.02.2020-13:44 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:36) 'VAR Kayıtlarının Yayınlanması Gerekiyor'

Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci, düzenlenen bir panelde VAR kayıtları ile ilgili gelen bir soruyu yanıtladı.

İşte Nihat Kahveci’nin o açıklamaları:

Bu soruyu her sene sorabilirsiniz ama baktığımızda bir sonraki sene bir öncekinden daha çok hakemler konuşuluyor. Özellikle bu sene VAR varken konuşuluyor, bu çok enteresan. Baktığımızda 18 takım, hiçbiri memnun değil, hepsi hakemlerle ilgili açıklamalara yapılıyor. Hakemler de o zaman bir aynaya bakacak, nerede ne yanlış yapıyoruz diye. VAR ile ilgili de konuşmalar açıklansın deniyor, bugünden itibaren olabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Ama yeni sezon için, 2020-21 sezonu için bu VAR konuşmalarının yayınlanmasından yanayım. Neden? Maçın esnasında futbolun içinde binlerce kural var, izleyen seyirci, stattaki seyirci bilemeyebiliyor, yeri geliyor basın mensubu, bizler, teknik direktörler bile bilemiyor bazen, o kadar çok kural var ki. O konuşmaların yayınlanması insanları bilgilendirme açısından güzel olabilir.

Yeni sezondan itibaren bu konuşmalar yayınlanabilir. Hakemler de insanlar, dinleyecek diye konuşmalarına dikkat eder, bence bu ortam biraz daha yumuşar ve insanlar biraz daha bilgilendiği daha az şiddetle tartışır diye düşünüyorum

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal