'VAR Kayıtlarının Açıklanmasına Sıcak Bakmıyorum'

Medipol Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF VE MHK ile yapılan görüşmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

11.02.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-17:29) 'VAR Kayıtlarının Açıklanmasına Sıcak Bakmıyorum'

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF VE MHK ile yapılan görüşmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

TFF yetkilileriyle uzun uzun konuştuk. Ligde çok fazla takım zirve yarışında olduğu için adrenalinin yüksek olması normal. Tüm kulüp başkanları hakemler ve MHK ile ilgili düşüncelerini paylaştılar. Genel olarak MHK'ye bir güven olduğunu görüyorum. VAR sayısının artırılması ve eğitimlerinin çoğaltılması konusunda fikir birliği var. Özellikle IFAB kurallarına uyulması konusunda ortak görüş bildirildi. Her kulübün hakemlerle ilgili serzenişleri olabiliyor. Bunlar bazen haklı, bazen haksız olabiliyor. VAR konusunda ben çok fazla emek harcadım.

VAR kayıtlarının açıklanmasına ben de sıcak bakmıyorum. TFF'nin bundan sonraki süreçte daha fazla hassas davranması gerekiyor. Tüm başkanlar artık hakemlerin gençleşmesini istiyor. Bu konuda da ortak görüş bildirdik. Genç hakemlerin daha fazla şans bulması gerektiğini dile getirdik. Bazen abartıyoruz ama futbola sadece oyun olarak bakmamız gerekiyor. Zekeriya Alp ve ekibi son derece güvenilir insanlar.. Onların olduğu yerde biraz zaman tanırsak ve teknolojiden de faydalanırsak bu işlerde başarılı oluruz.

Ali Koç'un toplantıya katılmamasını saygıyla karşılıyorum. Serzenişleri olabilir. Bugün katılmaz, yarın katılır. Bunlar 100 yıllık kulüpler. Saygı duymak gerekiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal