Vanja Ivesa: 'Nenad Bijelica Fenerbahçe İle Kaç Sene Anlaştı Bilmiyorum'

Eskişehirspor'un eski file bekçisi Vanja Ivesa, Fenerbahçe'nin teknik adamlık için takipte olduğu Nenad Bejelica konusunda ciddi açıklamalarda bulundu.

07.05.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-17:46) Vanja Ivesa: 'Nenad Bijelica Fenerbahçe İle Kaç Sene Anlaştı Bilmiyorum'
Eskişehirspor'un eski file bekçisi Vanja Ivesa, yurttaşı olan Nenad Bejelica konusunda konuştu. Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevaplayan Ivesa, "Fenerbahçe'de çok başarılı olur. Bijelica kaç yıl anlaştı bilmiyorum. Türkiye'de çok fazla süreniz yok ancak Bijelica zaman istiyor. Bjelica transferde ilk önce karaktere bakıyor. Onun için karakter çok önemli. Takımın ruhunu böyle oluşturuyor" ifadelerini kullandı. 

Bjelica Transferleri Kendisi Yapar!

Son olarak transferler hakkında da konuşan Ivesa şu sözleri dile getirdi:

"Bijelica transferleri başkasına bırakmaz. Bijelica'nın ayrılma sebeplerinden bir tanesi yöneticilerin transfere karışması. Fenerbahçe orada bir aile ortamı oluşturmalı. Transferlerde orta yol bulunmalı. Bijelica'yla uyumlu çalışılmalı. Bijelica'ya Arabistan'dan teklifler var ancak o bunu düşünmüyor. Bijelica heyecan istiyor. Süper Lig ona çok uygun. Hırvatistan'da çok iyi futbolcular var. Bizim ligimiz küçük bir lig ancak burada iyi futbolcular var. Kalinic ve Mandzukic çok iyi futbolcular. Bu ikili Fenerbahçe'ye iyi uyum sağlar. Burada denge iyi sağlanmalı. 2-3 tane tecrübeli futbolcu olabilir ancak dengeyi iyi sağlamak gerekiyor."

BEŞİKTAŞ İSTEDİ

Konuşmanın sonunda Türkiye günlerinden bahseden Ivesa bir transfer itirafı yaptı:

"Esişehirspor'da oynarken Beşiktaş'tan teklif aldım ancak gidemedim. Eskişehirspor benimle yeni kontrat yaptı ve orada kaldım. Eskişehir'de çok güzel zamanlar geçirdim umarım güzel günler geri gelir. Eskişehirspor taraftarını çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım güzel günler gelecek."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal