Van Persie Futbolu Bırakıyor Mu?

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı oyuncu Robin van Persie, futbola devam edip etmeme hakkında bir karara vardığını açıkladı.

15.05.2018-10:40 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-10:37) Van Persie Futbolu Bırakıyor Mu?

Sarı lacivertli forma ile 2 sezon geçiren Hollandalı oyuncu Robin van Persie, en az bir sezon daha futbol hayatını sürdüreceğini açıkladı.

Hollanda basınına kariyerine ilişkin açıklamalar yapan 34 yaşındaki futbolcu, "Futbolu bırakamayacak kadar sevdalıyım. Devam edeceğim." ifadesini kullandı.

Sakatlık ve fiziki yorgunluk sebebiyle bir dönem futbola nokta koymayı düşündüğünü açıklayan deneyimli oyuncu, "Vücudumda gerileme olduğunda moralim bozuluyordu. Hollanda Kupası finalinde oynayabilmek adına çok zorlandım ve büyük mücadele verdim." şeklinde konuştu.

Final maçının ardından, eşi, teknik direktörü ve kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmelerin iyi geçtiğini vurgulayan Hollandalı yıldız, "Futbolu bırakmayı düşünmek açıkçası beni korkutuyordu. Her hafta dolu bir statta futbol oynamak istediğimin farkına vararak devam etmeye karar verdim. Anlaşılan daha bırakma aşamasına gelmemişim. İsteğim 40 yaşına dek futbol oynamak." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal