Valencia'dan Şok Suçlama!

Tüm dünyaya yayılan coronavirüs, Avrupa'da en sert İtalya'yı etkisi altına aldı. 1000'in üzerine ölüm insanın olduğu İtalya'ya bir suçlama da İspanyol tarafından geldi. Valencia Kulübü, olay ile ilgili verdiği demeçte ülkede yayılan coronavirüs salgınının yüzde 35'inin Milano'dan ulaştığını iddia etti!

17.03.2020-15:46 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-15:38) Valencia'dan Şok Suçlama!

Avrupa'da çok hızlı bir şekilde etkisini gösteren coronavirüs, İtalya'da artan ölümlere sebep olurken, Çizme'ye sert bir suçlama da İspanyollardan geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu için yapılan Atalanta- Valencia maçının ardından kentteki coronavirüs vaka sayısı hızla yükselirken, olay ile ilgili flaş bir açıklama yapıldı.

La Liga kulübü Valencia, Milano'ya karşılaşma için giden taraftarlarının coronavirüsünü şehirlerine getirdiğini ve şehirdeki salgının yüzde 35'inin bu nedenden olduğunu belirtti.

Valencia, olay ile alakalı yaptığı açıklamada, "Şubat 2020'de, Milano'da oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçının ardından kulübün aldığı sıkı önlemlere rağmen; İtalyan makamlarınca açıklanan 'riskli bölge' (Milano) alanı gerçeği ortaya çıkmış olup, görülen vakaların (Valencia'da) yaklaşık 35'inin buradan geldiğini rakamlar işaret ediyor" şeklinde ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal