Valbuena'dan Aykut Kocaman'a Sitem Dolu Sözler!

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendisinden daha fazla geriye gelmesi ve ayağında top tutmasını istemediği Valbuena'dan tecrübeli teknik adama sitem dolu sözler geldi.

22.03.2018-13:19 - (Son Güncelleme: 22.03.2018-13:21) Valbuena'dan Aykut Kocaman'a Sitem Dolu Sözler!

Fenerbahçe'ye gönül veren taraftarların oyun anlayışından memnun olduğu fakat Aykut Kocaman tarafından yedek kulübesine mahkum edilen Fransız yıldız oyuncu Valbuena, tecrübeli teknik patronun ve kendisinin oyun anlayışı ile alakalı yorumlarda bulundu.

VALBUENA'YI VALBUENA YAPAN OYUN ANLAYIŞIMDIR

Tecrübeli teknik adam Kocaman, tüm konuşmalara rağmen hala benimsediği oyun tarzından taviz vermeyen yıldız oyuncu Valbuena'yı adeta bir joker gibi ikinci devrede oyuna dahil edip mücadeleleri kazanma kararı verirken, genelde Kadıköy'deki karşılaşmalarda daha çok forma şansı bulan yıldız bu hususla alakalı olarak çalıştırıcısına; "Ayakta top tutmam ve defansa daha çok yardım etme konusunda uyarılarda bulunuyorsunuz fakat senelerdir benimsediğim bir oyun anlayışım var. Valbuena'yı Valbuena yapan, adımı duyurmamda ki en önemli etken yıllardır benimsediğim oyun anlayışıdır. İnsan alışkanlıklarını hemen bırakamaz fakat düzeltmek için elimden geleni yapacağım" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal