Vahid Amiri İlk İdmanına Çıktı!

Slovenya'da gerçekleştirdiği 24 günlük kamp sonrasında 3 gün izin yapan Trabzonspor, 2018-2019 sezonu hazırlıklarına tekrar start verdi.

28.07.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-10:33) Vahid Amiri İlk İdmanına Çıktı!

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları 3 günlük aranın ardından yeniden başladı. Teknik direktör Ünal Karaman idaresinde yapılan idmana, izinli olan Abdülkadir Parmak, sakatlığı sebebiyle MR çektiren Abdülkadir Ömür ve kondisyon salonunda çalışma gerçekleştiren Burak Yılmaz katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Jose Sosa ve Mustafa Akbaş, takımdan ayrı yan sahada çalışma yaptı.

Bordo mavili oyuncular, idmanda kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

YENİ TRANSFER SİFTAH YAPTI

Trabzonspor'un şimdiye kadar renklerine bağladığı tek futbolcu olan Vahid Amiri, yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Transferi, bordo mavililerin Slovenya kampının son günlerine denk gelmesi ve vize problemi yaşaması nedeniyle pilot takım 1461 Trabzon’la çalışmalara başlayan tecrübeli sol kanat oyuncusu, yeni takımı ile Trabzon'daki ilk antrenmana katıldı.

Trabzonspor'un dün şehre getirdiği bir diğer İranlı futbolcu Majid Hosseini'nin ise takımıyla henüz problemlerin çözülmemesinden dolayı idmanda yer almadığı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal