Vagner Love’un Menajeri Kafaları Karıştırdı!

Beşiktaş’ın Brezilyalı forveti Vagner Love'ın menajeri, oyunsunun geleceğine ilişkin yaptığı açıklamada tecrübeli futbolcunun serbest kalmasının ardından başka takımlarla transfer görüşmelerine başlayacaklarını belirtti.

20.12.2018-13:21 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-13:20) Vagner Love’un Menajeri Kafaları Karıştırdı!

Beşiktaş’ta ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Vagner Love'un menajeri, futbolcusu hakkında açıklamalarda bulundu. Yaz transfer döneminde adı Brezilya kulüpleriyle anılan tecrübeli forvetin geleceğine ilişkin sürpriz bir açıklama da menajeri Evandro Ferreira'dan geldi.

Ferreira, Beşiktaş’la olan sözleşmesi 2020'de sona erecek Vagner Love ile ilgili olarak, “Kulüp maddi yönden zor durumda. Vagner serbest kaldığında, diğer takımlarla transfer görüşmelerine başlayacağız.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, daha önce Brezilya ekiplerinden Corinthians’ın 34 yaşındaki forvetle ilgilendiğini öne süren Brezilya basını, Corinthians'ın Vagner Love için bonservis bedeli ödemek istemediğini ve Love’un kontratının sonlandırılması halinde bu transfere nokta koymak istediğini yazdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal