Vagner Love Beşiktaş’ı FIFA İle Tehdit Etti!

Geride kalan sezonun devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love alacaklarının ödemesinin gecikmesi durumunda FIFA'ya gideceğini açıkladı.

02.06.2018-09:25 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-09:24) Vagner Love Beşiktaş’ı FIFA İle Tehdit Etti!

Siyah beyazlı ekibin Brezilyalı forveti Vagner Love, Brezilya basınına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Esporte Interativo’nun sorularını yanıtlayan tecrübeli golcü, Beşiktaş'ın iki aylık alacağının henüz ödenmediğinin sorulması üzerine FIFA'ya gidebileceğini belirtti.

Muhabirin “Beşiktaş iki aylık alacağını henüz ödemedi. Bu durumu transferin için koz olarak kullanmayı düşünüyor musun?” Sorusu üzerine Brezilyalı yıldız:

Olabilir. Durumun nasıl ilerleyeceğini ya da Beşiktaş'ın ödemeyi gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğini bilmiyorum. Bu uzun bir süreç mi olacak kestiremiyorum. Beşiktaş'ın ödeme yapmasının çok uzun sürmesi halinde kulübe uyarıda bulunacağım. Bu ihtimali elemiş değilim. Çünkü benim bir oğlum var ve faturaları ödemem lazım (gülüyor). Umarım Beşiktaş benimle ödeme konusunda temasa geçer. Böyle problemlerin en kısa zamanda çözümlenmesi gerekir." yanıtını verdi.

Brezilya’nın Flamengo ekibinin menajeriyle de temas sağladığını vurgulayan 33 yaşındaki tecrübeli isim "Eğer Beşiktaş beni kadroda görmek istemiyorsa Flamengo'nun resmi teklifte bulunmasını bekleyeceğim. Bu durumdan da Beşiktaş'a bahsedeceğim. Dün menajerimi aramışlar neler konuşuldu henüz bilgim yok ancak şu an Beşiktaş'la iki senelik kontratım bulunuyor ve takımımın düşüncesini tam olarak bilmiyorum. Bundan dolayı bu konuları açmanın anlamsız olduğu düşüncesindeyim" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal