Usain Bolt Profesyonel Futbola Adım Atıyor!

Dünya rekortmeni Jamaikalı eski atlet Usain Bolt’un hayali gerçeğe dönüşüyor…

07.08.2018-16:56 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-16:57)

Avustralya Ligi takımlarından Central Coast Mariners, eski olimpiyat şampiyonu atlet Usain Bolt'un takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, Jamaikalı efsane sporcuya profesyonel olma isteği doğrultusunda yardımcı olunacağı ancak profesyonel kontrat konusunda bir garanti verilmediği belirtildi.

Atletizm kariyerine nokta koymasının ardından Dortmund, Mamelodi Sundowns ve Stromsgodset ekipleriyle deneme antrenmanlarına katılan Bolt, Avustralya'ya geldiği için çok heyecanlı olduğunu vurgularken, "Kulübün sahibine ve yönetim kuruluna bana bu şansı sunduklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman hayalim, profesyonel olarak futbol oynamaktı. A-League'de dikkat çekmek ve bu düzeyde oynayabilmek adına çok fazla çalışmam gerektiğinin farkındayım. Teknik direktör Mike Mulvey'le telefonda görüşme sağladığımda bana takımın hedeflerinden ve yeni sezon için planlarından bahsetti. Umarım takıma olumlu bir katkı sağlarım. Diğer futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Her zaman, "her şey mümkündür, sınırları düşünmeyin" derim. Bu meydan okumayı dört gözle bekliyorum" şeklinde konuştu.

Avustralya temsilcisi, 2018-19 sezonunun ilk karşılaşmasına 21 Ekim 2018'de Brisbane Roar deplasmanında çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal