Ünlü Jokey Halis Karataş Ölümden Döndü!

Adana’da dün 3 yaşlı Arap taylarının yer aldığı Umutbey Koşusu'nda Ateşbibi adlı taya binen şampiyon jokey Halis Karataş, yarışın son 800 metresinde atıyla birlikte devrilerek büyük bir kaza geçirdi.

26.11.2018-12:12 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-12:27)

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda gerçekleştirilen 3 yaşlı Arap taylarının mücadele ettiği 6. koşuda attan düşen iki jokey Halis Karataş ve Velat Demir çok ciddi bir kaza geçirdi.

Türkiye Jokey Kulübü resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Adana Yeşiloba Hipodromunda gerçekleşen 6. koşuda Halis Karataş ve Velat Demir, Ateşbibi ve Cibek Oğlu isimli taylardan düştü.

Kazanın hemen sonrasında olay yerine gelen ambulans ve ilk yardım ekibi, bir süre yerde hareketsiz kalarak herkesi korkutan Halis Karataş’a ilk müdahalede bulundu ve daha sonra usta jokeyi sedyeye alarak hastaneye götürdü.

Deneyimli jokeyin göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye sevk edildiği belirtilirken, "Halis Karataş’ın, yapılan kontrollerin ardından herhangi bir kırığı veya ciddi sağlık problemi olmadığı tespit edilmiş, sadece dudağında oluşan yaralanmaya müdahale edilmiştir. Bu akşam gözlem amaçlı hastanede tutulacak olan usta jokey, bir problemle karşılaşılmaması durumunda yarın taburcu edilecektir. İlk anda bir şikayeti olmaması nedeniyle hastaneye sevk edilmeyen jokey Velat Demir’in ise sağ gözünde şişme oluşmuş, kendisi de bundan dolayı hastaneye sevk edilmiştir." denildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal