Ünal Karaman’ın Olcay Şahan Sevinci!

Trabzonspor'un deneyimli kanat oyuncusu Olcay Şahan, performansıyla olduğu kadar takım içerisindeki genç oyunculara yaklaşımıyla da teknik direktör Ünal Karaman'ın yüzünü güldürüyor.

17.07.2018-17:50 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-17:45) Ünal Karaman’ın Olcay Şahan Sevinci!

2018-2019 sezonuna Slovenya'da yaptığı kampla hazırlanan Trabzonspor'da, tecrübeli oyuncu Olcay Şahan, performansıyla teknik direktör Ünal Karaman'ı memnun eden futbolcuların başında geliyor.

İdmanlarda gösterdiği çalışkanlık ve hırsıyla dikkat çeken isimlerin başında gelen 31 yaşındaki orta saha, idmanlarda takımı yönlendirmesi, devamlı arkadaşlarıyla diyalog içinde bulunması ve gençlerle özel olarak ilgilenmesiyle de teknik heyetin takdirini kazanmış durumda. Tecrübeli kanat oyuncusu, takımdaki genç futbolculara ağabeylik yapıyor.

Karadeniz temsilcisinin yeni sezon öncesi takımın yaş ortalamasını düşürmek için kadrosunda genç oyunculara ağırlık vermesi konusunda, Olcay Şahan da önemli bir misyon üstlenmiş durumda. Genç futbolculara yakınlığıyla tanınan Olcay, deneyimlerini paylaşmasının dışında bir problem yaşadıklarında da onlara büyük destek oluyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal