Ünal Karaman Kasımpaşa Maçını Fırsat Olarak Görüyor!

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, bu hafta oynanacak müsabakanın, geçtiğimiz haftalarda yaşanan olumsuzlukları avantaja çevirmek adına önemli bir fırsat olacağını belirtti.

25.09.2018-14:02 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-13:59) Ünal Karaman Kasımpaşa Maçını Fırsat Olarak Görüyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında karşı karşıya geleceği Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ederken, teknik direktör Ünal Karaman da futbolcularıyla sık sık toplantı yaparak olumsuz havayı dağıtmak adına yoğun bir mesai harcıyor.

Teknik kadroyla bir durum değerlendirmesi yapan yönetim de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki mesaisini çoğalttı.

Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe karşısında alınan yenilgilerin ardından takımda azalan moralleri yerine getirmeye çalışan Ünal Karaman, futbolcularına güven mesajı verdi. Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 karşılaşmasında oluşan pozitif havanın son iki haftada yaşanılan puan kayıplarıyla ortadan kalktığını söyleyen Karaman, Kasımpaşa maçıyla beraber kendilerine yakışan oyunu ve sonucu yansıtacaklarına olan inancını belirtti.

Kasımpaşa ile Medical Park Stadı’nda oynanacak mücadelenin olumsuz havayı tersine çevirmek adına çok önemli bir fırsat olduğunu futbolcularına aşılayan Karaman, ligin üst sıralarında bulunan bir ekiple karşılaşacaklarını, Kasımpaşa maçını iyi değerlendirmeleri durumunda yeni bir başlangıç yapabileceklerini ifade etti. Deneyimli çalıştırıcı, “Ben ekibime sonuna dek güveniyorum ve inanıyorum" diyerek futbolcularına olan güvenini dile getirdi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal