Ünal Karaman: 'Final Niteliğinde Maçlar Oynayacağız'

Çaykur Rizespor teknik patronu Ünal Karaman, Galatasaray maçında alınan 3 puanın, özverili çalışmanın sonucu olduğunu açıkladı.

15.06.2020-08:48 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-08:44) Ünal Karaman: 'Final Niteliğinde Maçlar Oynayacağız'

Coronavirüs salgını sebebiyle askıya alınan Süper Lig'de Cemil Usta Sezonu'nun 27. haftasında Çaykur Rizespor, evinde ağırladığı Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek düşme hattından bir adım daha uzaklaştı.

MUSLERA VE ANDONE İÇİN 'GEÇMİŞ OLSUN' AÇIKLAMASI

Maçın sonrasında açıklamalar yapan Rize kulübünün deneyimli teknik direktörü Ünal Karaman, sakatlanan Galatasaraylı futbolcular Fernando Muslera ve Florin Andone için "geçmiş olsun" dileklerini göndererek, "Umarım futbol hayatlarını etkilemeden yeşil sahalara dönerler." ifadelerini kullandı.

'SENEYİ DE ETKİLEYECEK SAKATLIKLAR ARTABİLİR'

Zor bir zamandan geçtiklerini belirten Karaman, "Lige verilen aranın uzunluğu, 45 gün farklı streslerin yaşandığı evden çıkılmayan bir dönem. Çok disiplinli çalışma ortamlarının olması ve müsabakaların başlaması ile her takımın yaşayacağı zorluklar... Spor adamları olarak bunları ilk kez tecrübe ettik. Sadece bu sene değil. Seneyi de etkileyecek bu sakatlıkların artma ihtimali var. Sezon yüklemesini aynı sezonda üçüncü kez yaparsanız bunun zorlukları olacak. Oyuncular bunu kaldıramayabilir." şeklinde konuştu.

'İNŞALLAH, LİGİ EN İYİ ŞEKİLDE TAMAMLARIZ'

Ligin askıya alınmasıyla verilen arada iyi hazırlandıklarını söyleyen Ünal Karaman, şu düşünceleri paylaştı:

"Oyuncularım iyi ve özverili çalıştı. Kontenjan oyuncularım, yerli oyuncular takım ruhu içinde bir arada oldu. Oyuncularım özverili çalışmalarının karşılığını aldı. Bu bizim için bir başlangıçtı. Final niteliğinde maçlar oynayacağız. İnşallah ligi en iyi şekilde tamamlarız."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal