Ünal Karaman: Başarımızın Altında Bizi Ezmeye Çalışanları Boğazına Takılırım

Teknik direktör Ünal Karaman maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

29.12.2019-12:38 - (Son Güncelleme: 29.12.2019-12:33) Ünal Karaman: Başarımızın Altında Bizi Ezmeye Çalışanları Boğazına Takılırım

Trabzonspor Süper Lig’in17. Haftasında sahasında Kayserispor’u 6-2 mağlup ettikleri maçın ardından TeknikDirektör Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

“Hiçbir yorgunluğu bahane etmeyen, sezonda ilk devre bitmeden 25 maç oynayan arkadaşlarım var. Hepsiyle gurur duyuyorum” söyleyerek futbolcularına tebrik eden tecrübeli teknik adam, eleştiriler hakkında ise dikkat çeken ifadelerde bulundu. Geçen sezon zor dönemde başına geçtiği bir Trabzonspor olduğunu söyleyen Karaman şöyle konuştu:

İŞTE ÜNAL KARAMAN’IN AÇIKLAMALARI

“O yıldan bu yıla gelindiği nokta içerisinde sanki çok farklı şeyler yapmış, transferler yapmışız, özel oyuncular katmışız, ‘mutlaka şampiyon olacağız’, ben burada göreve başlarken hiç kimse bana ’mutlaka şampiyon olmalıyız’ diye bir kelime kullanmadı. Her biri sıkıntılı bu ortam içerisinde ’hocam nasıl kurtarırız? Sen de bu camianın çocuğusun. Gel bizimle beraber elini değil kafanı, gövdeni koy’ dedikleri bir ortamda geldik biz. Eğer biz başarı yaşadık da bir noktaya çıkarmışsak, eğer kendi başarımızın altında bizi ezmeye çalışıyorlarsa o ezmeye çalışanların boğazına takılırım.”

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 


 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal