Unai Emery, Mesut Özil İddialarını Yalanladı!

Arsenal'de bu sezon menajerlik koltuğuna oturan Unai Emery, Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil ile aralarında problem olduğu iddialarını yalanladı.

14.09.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-14:22) Unai Emery, Mesut Özil İddialarını Yalanladı!

Arsenal’in İspanyol menajeri Unai Emery, İngiliz basınında yer alan, takımın yıldız isimlerinden Mesut Özil ile arasında sorunlar yaşadığı yönünde çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

47 yaşındaki teknik adam, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mesut'la aramızda çok iyi bir ilişki var. Profesyonel olarak kendisinden en iyi performansını göstermesi ve bizim için elinden gelenin en iyisini yapması konusunda onu zorluyorum. Gazetelerde Mesut'u Manchester City karşılaşmasında oynatmadığım yazıldı. Bu kesinlikle doğru değil. Bu konu hakkında açıklama yapmak için en doğru zaman bu… Mesut'la iyi bir ilişkimiz var, yazılanlar gerçek değil. Pozitif bir biçimde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Premier Lig’de son iki haftada kazanılan karşılaşmalar ve hafta sonu oynanacak Newcastle United mücadelesine ilişkin de konuşan Emery, şunları söyledi:

"Bu sezon bir yapılanma dönemi geçiriyoruz ve bu dönemde kazanmak çok önemli. Cumartesi günü Newcastle maçında da gelişmeye ve yeni fikirler bulmaya çalışacağız. Ben, sahaya kimliğimizi yansıtmayı ve rakibe futbolumuzu kabul ettirmeyi sürdürmemizi istiyorum. Bunu o an sahaya çıkmaya hazır 11 futbolcumla yapmaya çalışıyoruz. Sahada kazanmak isterken performansıyla bizi galibiyete götürecek futbolculara ihtiyacımız var. Son iki karşılaşmadaki galibiyetlerden ötürü çok mutluyum. Tüm futbolcularımı, ister 1 dakika , ister 90 dakika oynasın, hazır ve takıma katkıda bulunacak düzeyde tutmaya çalışıyorum.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal