Umut Meraş ve Ertuğrul Ersoy Türkiye'ye Dönmek İstiyor

Avrupa'da coronavirüs salgınından en fazla hasar alan ülkelerin başında gelen Fransa'da oynayan milli futbolcular Umut Meraş ve Ertuğrul Ersoy, Türkiye'ye dönmek istedi. Her iki futbolcu da 14 gün karantinada altına alınmayı kabul etti.

18.03.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-15:24) Umut Meraş ve Ertuğrul Ersoy Türkiye'ye Dönmek İstiyor

Coronavirüs salgınının en fazla vurduğu ülkelerin başında olan Fransa'da top koşturan Umut Meraş ve Ertuğrul Ersoy, Türkiye'ye dönmeye karar verdi. Şu sıralar olağanüstü bir hal ilan edilen Fransa'da durmak istemeyen ve ülkelerine dönme isteğinde bulunan milli futbolcular, 14 gün karantinada altında kalma şartını da kabul etti.

Le Havre'da forma giyen sol bek Umut ve stoper Ertuğrul Ersoy, ailelerinin yanına gelerek zor zamanları beraber atlatmak istediklerini belirtti. İki futbolcu da Le Havre kulübüyle iletişime geçerek izin aldı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından da futbolculara bilgilendirme yapıldı. Her iki oyuncu da 14 gün süresince karantinada kalacaklarına dair garanti verdi. İki oyuncunun da coronavirüs testlerinden geçmeye tamam dediği ve şu sıralar Fransa'da liglerin ertelenmesinden ötürü kendi başlarına Türkiye'de idman yapacakları bildirildi.

Fransa'da dışarıya çıkmak bile hayati durumlar dışında imkansız olduğu için iki futbolcu Türkiye'de aileleriyle beraber olmak istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal