Ümraniyespor Hükmen Galibiyet İstiyor!

Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında Balıkesirspor Baltok ile Ümraniyespor arasında oynanan mücadelede ev sahibi ekibin bir taraftarı sahaya girerek maçın hakemine saldırmış ve müsabaka tatil edilmişti. Ümraniyespor Sportif Direktörü Ergün Keleş, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

18.09.2018-15:33 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-15:29) Ümraniyespor Hükmen Galibiyet İstiyor!

Ümraniyespor Sportif Direktörü Ergün Keleş, Balıkesirspor Baltok ile oynanan maçta sahaya giren, hakeme saldırarak maçın yarıda kalmasına sebep olan kişinin hapisten yeni çıktığını ve Passolig'inin bulunmadığını belirtti.

Yaşanan olaylara ilişkin konuşan Keleş, saldırganın stada nasıl girdiğini anlayamadığını vurguladı ve "Sahaya inip hakeme saldıran taraftarın Passolig'i yokmuş. Hapisten yeni çıkmış. İçmiş içmiş sahaya atlamış." şeklinde konuştu.

Keleş, oyuncular arasında karşılaşma esnasında bir gerginlik yaşanmadığının altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

"Karşılaşma devam ediyordu. İlk yarı sona erdi. Soyunma odasına gidildiği esnada tribünden bir kişi atladı, geldi ve hakeme saldırdı. Hatta olayı ayıran oyuncu da bizim futbolcumuz Oğuz Ceylan. Atlayan kişiyi tuttu. Ortada hiçbir durum yok. Adam indi ve hakeme saldırdı. Anlamadık zaten."

Yarıda kalan ve tatil edilen karşılaşmaya ilişkin önceden benzer olayların yaşandığına dikkat çeken Keleş, "Hükmen 3-0'lık bir galibiyet bekliyoruz. Fakat tabii oradaki insanlar da emek ve mücadele veriyor. Bu olay bizim başımıza da gelebilirdi. Bu kişi bir kenti zan altında bıraktı. Oradaki başkanın, yöneticilerin, bütün futbolcuların, herkesin ekmeğiyle oynuyorsun. Bunlar doğru şeyler değil." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal