Ümit Özat’tan Ayrılık Açıklaması!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kasımpaşa maçı öncesinde yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

12.05.2018-17:15 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-17:15) Ümit Özat’tan Ayrılık Açıklaması!

Gençlerbirliği’nin teknik patronu Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynayacakları Kasımpaşa karşılaşması öncesi BeIN Sports’a açıklamalar yaptı.

Ümit Özat, Antalyaspor karşılaşması sonrası istifa kararı alması konusunda, "Futbolda bazen böyle fevri kararlar verilebiliyor. Önümüzde iki mücadele var ve başkanla görüştüğümüzde de bana bu iki karşılaşmada kalmamı söyledi.” şeklinde konuştu.

Antalyaspor’un Medipol Başakşehir’e mağlup olduğu karşılaşmaya da değinen Özat, “Dün Antalyaspor'un Medipol Başakşehir karşısında aldığı yenilgiden sonra insan kahroluyor. Geçen hafta kazansaydık bugün alacağımız galibiyet Antayaspor'un üstünde olmamızı sağlayacaktı. Ben son 7 hafta kala da ligde kalmak adına paket primin kulüp için daha iyi olacağını yönetime ve oyunculara belirtmiştim. Hala şansımız var, tabii ki çıkmadık candan ümit kesilmez. Hayatta insanların bazı sevdikleri fişe bağlı yaşıyor ve ölmesin diye bekliyorlar. Umarım futbolcular sahada gereken fedarkarlığı gösterirler." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal