Ümit Karan'dan Teklif İtirafı!

Galatasaray ve Milli Takım'ın eski yıldızı Ümit Karan, Instagram hesabının canlı yayınında sorularını cevapladı. Bu sezonki şampiyonluk yarışı hakkında yorum yapan Karan, coronavirüs öncesi gelen teklifi itiraf etti.

24.04.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-09:26) Ümit Karan'dan Teklif İtirafı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, Instagram hesabında sorularını cevapladı. Ümit Karan teknik direktörlük için teklif aldığını itiraf etti.

‘GALATASARAY FİNALE GELDİĞİNDE HER ZAMAN ŞAMPİYON OLUR’

“Sivasspor güzel bir başarı elde etti. 2008 yılında yine böyle kafaya oynamıştı. Bu tip durumlarda şampiyonluk tecrübesi çok önemli. Galatasaray finale geldiğinde her zaman şampiyon olur. Şu an en büyük adaylardan bir tanesi.”

‘SURVİVOR'A HAYIR DEMEM AMA...’

“Survivor izliyorum evde. Orada biraz kavga gürültü izliyoruz. Keyfimiz yerine geliyor. Yarışmacılar süper değil. Bizim senemizde Turabi, Adem gibi kişiler vardı. Surivor'a bir daha çağırsalar bilmiyorum. Baksana saçlarım beyazladı. Ben hayır demem ama eski performansımla yarışmam. Survivor'da canıma tak ettiği anlar oldu. Temiz değilsin. Zor bir ortam.”

‘SÖRLOTH İNANILMAZ OYNUYOR’

“Muslera ve Uğurcan Çakır çok iyi kaleciler. Şu an en iyi forvet bence Burak Yılmaz. Son 2-3 hafta Falcao yükselişe geçti. İnşallah sezon sonuna doğru böyle sürdürür. Sörloth inanılmaz oynuyor. Premier Lig düzeyinde bir futbolcu. Sosa da yaşına göre çok iyi oynuyor. Beşiktaş'tan ayrılması onlar için büyük kayıp oldu.

La Casa De Papel'in son sezonu çok beğenmedim. Aksiyon-macerayı seviyorum. En çok film seyrediyorum. Hızlı ve Öfkeli ile Baba serisine baştan başlayıp izledim.”

KİLO İTİRAFI YAPTI

“Yata yata kilo aldım. Mecbur. Ben yemek yaparım arada.

En sevdiğim gol Manisaspor'a attığım gol. Süper Lig'in en güzel gollerinden biriydi. Tabi değerli olan Fener”

‘TEKLİF ALDIM’

Gelecek yıl sizi nerede göreceğiz sorusuna ise Karan gülerek "Survivor All-star" yanıtını verdi. Sonrasında ise açıklamasına devam eden eski milli oyuncu "Tabi ki hocalık hedefim var. Teklif vardı ama coronavirüs ile birlikte gitti. Kimden olduğunu söylemem"
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal