Uğurcan Çakır: 'Gitmek İsteyenler Oldu'

Trabzonspor'un yetenekli file bekçisi Uğurcan Çakır, coronavirüs salgınıyla alakalı açıklamalar yaptı.

27.03.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-17:15) Uğurcan Çakır: 'Gitmek İsteyenler Oldu'
Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır, coronavirüs salgını sebebiyle bütün zamanını evde geçirdiğini söyledi.

Ev yaşantısının çok güzel olduğunu vurgulayan Uğurcan Çakır, "Evde hayat tahminimden daha keyifli geçiyor. Yemek yapmayı sevdiğimi fark ettim. Bu zorunlu ara kitap okumak, film izlemek için de fırsat. Evimde eşimle daha fazla vakit geçirebiliyorum" ifadelerini kullandı.

Vücut olarak kendilerini nasıl zinde tuttuğunu anlatan Çakır,, "Teknik heyet bize telefonla antrenman programı gönderiyor. Video ile bize ne yapmamız gerektiğini söylüyorlar. Tesiste de saha içinde parkurlar bulunuyor. İki kişi gidip antrenman yapabiliyor. En iyi şekilde kondisyonumuzu kaybetmemek adına çalışmaya gayret ediyoruz" dedi.

'Gitmek isteyenler oldu'

Ekipteki yabancı oyuncuların hallerinden de bahseden başarılı kaleci, "Yabancı futbolcularla tesiste bir konuşma yapmıştık. Birçoğu korkuyordu. Ülkesine gitmek isteyenler de oldu. Türkiye'nin en güvenli ülke olduğunu anlatmaya çalıştık. Onlar da bizi anladılar. Şu anda çok görüşemiyoruz. Tesislerde görüşebildiğimiz kadar görüştük" dedi.

'Test sonuçlarım negatif çıktı'

En son olarakta gündem ile alakalı konulardan konuşan milli file bekçisi, "İki haftada sadece bir kez dışarı çıktım. Onda da kontrol için tesise gittim. Tedirgin olan futbolcu çoktu ki ben de tedirgindim. Test sonuçlarım negatif çıktı. İnşallah böyle devam eder. Zihinsel antrenmanımı kitap okuyarak yapmaya çalışıyorum. Dizilere, filmlere bakıyorum. Tüm dünya bir virüsle mücadele ediyor. Bilim ve tedbir mutlaka galip gelecektir. Ben de, 'Evde Kal Türkiye' diyorum. Bilime inanalım ve tedbirli olalım" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal