Uğurcan Çakır: 'Fenerbahçe'yi Uzun Süredir Burada Yenemiyorduk'

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 3-1 yenen ve finale çıkan Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır ve Filip Novak açıklamalar yaptı.

17.06.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-13:02) Uğurcan Çakır: 'Fenerbahçe'yi Uzun Süredir Burada Yenemiyorduk'

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 3- 1 yenen ve finale çıkma başarısı gösteren Trabzonspor'da Uğurcan Çakır maç sonu açıklamaları yaptı.

"Çok mutluyuz. Çok iyi hazırlandık. Bir pandemi sürenci yaşandı. 4 Mayıs'tan beri antrenmanlarımızı yapıyorduk. Kadıköy'de kazanmak zordur. Ona göre çalıştık. Hocamızın dediklerini yaptık. Final için oynadık ve finale çıktığımız için mutluyuz."

‘KADIKÖYDE KAZANMAK ZORDUR’

"Kadıköy'de kazanmak zordur ama biz ona göre çalıştık. Bugün finale çıktığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma, hocalarıma teşekkür ederim. Fenerbahçe'yi uzun süredir burada yenemiyorduk, bunu sonlandırdığımız için de mutluyum."

NOVAK: 'BİR ADIM KALDI'

Filip Novak ise "Kazandığımız için mutluyuz. Sadece tur maçıydı, finale alırsak daha mutlu olabiliriz. Taraftarlar için Fenerbahçe maçının önemini biliyorum. Bir adım daha kaldı." ifadesini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal