Uğur Demirok: Başka Çaremiz Yok

İttifak Holding Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Uğur Demirok, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

26.02.2020-14:15 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-13:26) Uğur Demirok: Başka Çaremiz Yok

İttifak Holding Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Uğur Demirok, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Süper Lig’in 24. Hafta karşılaşmasında İttifak Holding Konyaspor kendi evinde Kasımpaşa’yı konuk edecek. Yeşil beyazlılar bu maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

Şu anda tedirgin olacak bir durum yok. Konyaspor daha öncede bunu yaşadı ve başardı. Daha öncede UEFA Kupası'nda da nerelere geldiğini, kupalar aldığını biliyoruz. Çünkü futbol inişli çıkışlı bir oyun. Zaman zaman yukarılara zaman zaman da aşağılara oynuyorsunuz.

Sezon başında ben yoktum ama planlamaları biliyorum. Konyaspor şu an hiç hak etmediği bir noktada. Bazen beklentileri karşılayamıyorsun. Bu kötü günleri taraftarımızın, camiamızın destekleri ile en kısa sürede atlatmayı planlıyoruz. Son haftalara bırakmayı düşünmüyoruz. Önümüzde 11 tane final maçımız var.

Kasımpaşa maçı çok önemli bir maç. İç sahada da biraz sıkıntımız olduğunun farkındayız. Ama 3 puandan başka bir düşüncemiz yok. Ama 3 puan diye de bazı tedbirleri bırakarak da hareket etmememiz gerekiyor. Onun için en doğru ve planlı şekilde bu maça hazırlanıyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarımıza bu galibiyeti armağan etmek istiyoruz. Başka da çaremiz yok zaten

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal