Ufuk Sarıca'dan Liglerin Başlangıcıyla Alakalı Duyuru

Pınar Karşıyaka koçu Ufuk Sarıca, basketbolda sezonun ne zaman faliyete geçeceği konusunda açıklamalarda bulundu.

23.03.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-17:28) Ufuk Sarıca'dan Liglerin Başlangıcıyla Alakalı Duyuru
ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka'nın koçu Ufuk Sarıca yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle askıya alınan ligin ne zaman başlayacağına yönelik bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Sarıca, gerçekleştirdiği konuşmasında, liglerin ertelenmesiyle ekip olarak antrenmanlara ara verdiklerini, basketbolcularda, teknik ve idari kadroda şu ana kadar hastalık semptomlarını gösteren herhangi bir oyuncunun bulunmadığını aktardı.

"Evde kal" kuralına uyduklarını söyleyen Sarıca, "Öncelik burada sağlık, düşüncemiz bu. Umarım olumlu gelişmeler olur." dedi.

Sarıca, yaşanan sürecin ilk olduğunu vurgulayarak şu sözleri kullandı:

"Gelişmeleri takip etmek lazım. Normal hayatta sürekli seyahat eden, maç oynayan ve antrenman yapan bireyler olarak diğer insanlardan mental olarak sıkıntımız olacak diye düşünüyorum. Oyuncularıma da bunu söyledim. Fiziksel antrenmanlar ön plana çıkıyor ama spor adamlarında mental olarak da sıkıntılar çıkabilir. Liglerin ne zaman başlayacağına dair bir öngörüm yok. Maçların ve liglerin durumu ancak sağlıklı bir ortam olursa önem kazanır. Süreci takip ediyoruz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal