Ufuk Sarıca: Yapacak Bir Şey Yok. Türk Telekom'u Tebrik Ediyorum

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Türkiye Kupası'na veda etmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

13.02.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-14:56) Ufuk Sarıca: Yapacak Bir Şey Yok. Türk Telekom'u Tebrik Ediyorum

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Türkiye Kupası'na veda etmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Basketbolda Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası çeyrek finalinde Türk Telekom'a 62-56 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Şimdi önümüzde bir ara var. Bu aranın ardından sezon başından bu yana gösterdiğimiz performansı diğer kulvarlarda göstermeye çalışacağız." Değerlendirmelerinde bulundu.

Başantrenör Sarıca, basketbol şubesinin resmi internet sitesinde yapılan açıklamasında, Türk Telekom karşılaşmasında çok kötü bir performans sergilediklerini, maçta hücum edemediklerini ve doğru alan paylaşımında bulunamadıklarını ifade etti.

Bu sezon böyle bir performans sergiledikleri mücadele hatırlamadığını aktaran Sarıca, şöyle konuştu:"Sezon içinde 1-2 maçta takımların başına böyle şeyler gelebilir ama bize bu durum eleme usulü ile oynanan Türkiye Kupası'nda geldi. Arka arkaya kazandığımız 8-9 maç var, kaybettiğimiz ise yalnızca 3-4 maç var. Onların hiçbirinde böyle bir yüzde ile karşı karşıya gelmedik ama bugüne denk geldi. Yapacak bir şey yok. Türk Telekom'u tebrik ediyorum. Kupada yoluna devam eden takımları tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde bir ara var. Bu aranın ardından sezon başından bu yana gösterdiğimiz performansı diğer kulvarlarda göstermeye çalışacağız." Açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal