Ufuk Sarıca: Kim Böyle Bir Oyuncu İle Oynamak İstemez

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, Shane Larkin hakkında açıklamalarda bulundu

17.12.2019-09:31 - (Son Güncelleme: 17.12.2019-09:18) Ufuk Sarıca: Kim Böyle Bir Oyuncu İle Oynamak İstemez

Başantrenör Ufuk Sarıca, Milli Takım’da oynaması söz konusu olan Amerikalı basketbolcu Shane Larkin'le ilgili, "Kim böyle bir oyuncuyla oynamak istemez." İfadelerinde bulundu.

Koç Sarıca, beIN Sports'a yapmış olduğu açıklamada, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na gidebilmek adına Kanada'da oynayacakları elemeler için çok genç ve dinamik oyuncuların yanında tecrübeli isimlerinden oluşan bir takım olduğunu belirtti. 

Kanada'da iyi performansı sergileyip olimpiyatlara katılmak istediklerini aktaran Ufuk Sarıca, Anadolu Efes'in Amerikalı oyun kurucusu Shane Larkin'in A Milli Takım'da oynayabilmesi için öncelikle Türk vatandaşlığına geçmesini ifade etti. 

BAŞANTRENÖR UFUK SARICA'NIN AÇIKLAMASI:

"Türk olmadan onu milli takıma çağırabilme ihtimalim yok. Ben Shane Larkin'i beğeniyorum, çok net. Çok iyi bir oyuncu, bu sene müthiş oynuyor. Anadolu Efes'in neredeyse yarısı gibi. Kim böyle bir oyuncuyla oynamak istemez. Bunun için şartlar uygun görülürse, o zaman tabii ki keşke gelse milli takımda şubat maçlarında oynasa. Bunun için benim bildiğim resmi olarak bir başvuru yok, daha önce de olmadı.

Eğer başvurulursa ben milli takımda oynamasına sıcak bakarım. Diğer devşirme oyuncumuz var Scottie, o da çok değerli bir oyuncu."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal