Ufuk Sarıca: Dünü Bırakıp Yarına Bakmak Lazım

A Milli Basketbol Takımımız'ın Başantrenörü Ufuk Sarıca, İsveç karşılaşması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

24.02.2020-10:18 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-10:16) Ufuk Sarıca: Dünü Bırakıp Yarına Bakmak Lazım

A Milli Basketbol Takımımız'ın Başantrenörü Ufuk Sarıca, İsveç karşılaşması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda yarın deplasmanda İsveç'le karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarına devam etti.

Karşılaşmanın oynanacağı Ericsson Globen Arena'da başantrenör Ufuk Sarıca önderliğinde yapılan antrenmanın son 15 dakikalık kısmı basın mensuplarına açık gerçekleştirildi.

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, yapmış olduğu açıklamada, yarın mücadeleyi kazanıp Türkiye'ye mutlu döneceklerini ifade ederek, ''Bugün Sırbistan kendi evinde Gürcistan'a yeniliyor. İspanya, Polonya'ya yeniliyor. Geçen Belçika, Litvanya'yı 20 sayı farkla yeniyor. Bu elemelerde, kadroların sıkıntılarından dolayı birtakım sonuçlar çıkabiliyor. Dolayısıyla dünü bırakıp yarına bakmak lazım.''

''Hollanda maçındaki mücadelemiz açıkçası iyiydi. Hücum kısmındaki kalitemiz düşüktü. Yaratıcılığımız eksikti. O yüzden maçta 65 sayıda kaldık ki, doğrusunu söylemek gerekirse son 5 dakika oynayamadık. Eğer son bölümde iyi oynasaydık belki dengeyi sağlayabilirdik." i.

''İsveç maçında tempoyu kontrol etmemiz lazım ama kolay sayıya da ihtiyacımız var. Geçen Hollanda maçında çok az kolay sayı attık. Hücum kısmını daha akıcı ve daha yüzdeli isabetli atıcıları bulmaz lazım. Çok büyük bir salonda oynayacağız. Kalabalık önünde oynayacağız. Daha önceden deplasmanda oynayan oyuncularımız var. Bu atmosfere alışkın oyuncularımız var. Mutlaka kazanmamız lazım." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal