Ufuk Sarıca, Almanya’da Yaşayan Gurbetçilerden Destek İstedi!

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, Almanya'nın Hamburg şehrinde düzenlenen VTG Süper Kupa'da eksikliklerini görme şansı yakalayacaklarını ifade etti.

07.09.2018-13:06 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-13:02) Ufuk Sarıca, Almanya’da Yaşayan Gurbetçilerden Destek İstedi!

Ufuk Sarıca, 2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri’nde oynanacak Karadağ ve Slovenya maçları öncesi Almanya’da gerçekleşecek VTG Süper Kupa’nın performanslarını görmeleri açısından önemli olduğunu kaydetti.

2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 2. Tur I Grubu'nda yer alan ay yıldızlı ekip 14 Eylül'de Ankara'da Karadağ, 17 Eylül'de deplasmanda Slovenya ile mücadele edecek.

12 Dev Adam’ın deneyimli başantrenörü Ufuk Sarıca, Hamburg’da düzenlenecek VTG Süper Kupa’ya ilişkin Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Önemli ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Sarıca, şu ifadeleri kullandı:

"Slovenya'da gerçekleştirdiğimiz kuvvet ve kondisyon ağırlıklı çalışmalardan sonra çalışmalarımıza İstanbul'da devam ettik. Bu dönemde yalnızca bir hazırlık maçına çıkabildik. Karadağ ve Slovenya ile oynayacağımız önemli karşılaşmalar öncesinde maç ritmimizi yakalamak için Süper Kupa'yı çok önemsiyoruz. Burada yer alan rakiplerimiz ciddi ekipler. Önemli iki mücadeleye çıkacağız. İlk karşılaşmamız olan Almanya müsabakası çok sert geçecek. Burada sergileyeceğimiz performans, eksiklerimizi görmek açısından belirleyici olacak. Karşılaşmalar Almanya'da oynanacağı için gurbetçi vatandaşlarımızı bu maçlarımıza bekliyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal