UFC Dövüşçüsü Anthony Smith Yaşadığı Korku Dolu Kavgayı Anlattı!

UFC dövüşçüsü Anthony Smith gece 4'te evine giren adamla dövüşmek mecburiyetinde kaldığı korku dolu zamanları açıkladı.

07.04.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-16:33) UFC Dövüşçüsü Anthony Smith Yaşadığı Korku Dolu Kavgayı Anlattı!

UFC hafif ağır sıklet dövüşçüsü Anthony Smith’in evine gizlice giren Luke Haberman isimli şahıs haneye tecavüz suçlamasıyla hapse atıldı. ESPN’den Ariel Helwani’ye açıklama yapan Smith, Omaha’daki evine giren şahsı yaklaşık beş dakika devam eden bir boğuşma sonunda etkisiz duruma getirip polise teslim ettiğini belirtti.

Korku dolu zamanları anlatan dövüşçü gece 4’te eşinin kendisini “Evde biri var” diyerek kaldırdığını ve bilgisayarının olduğu odada adamla karşı karşıya geldiğini anlattı. Şahsın hiçbir şey çalamadığını vurgulayan Smith, olayı “korkunç” olarak açıklarken “Hayatımın en zor kavgasıydı” şeklinde ifade etti.

Eşi, üç kızı ve eşinin annesi ile evde olduklarını belirten dövüşçü, evine gizlice giren Luke Haberman’ın silahı olmasından korktuğunu vurguladı. “Bıçaklanacağımdan veya vurulacağımdan korkmuştum” diyen Smith kavgayı ise “Normal bir insan böyle kavga edemez. Ben en gözü kara dövüşçülerden biriyim. Karşımdaki benden tahmini 25 kilo daha hafif sıradan bir adamdı ama çok zorlandım. Aldığı her yumruk, diz ve dirsek darbelerine rağmen yıkılmadı. Ve benimle kavga etmeye devam etti.” dedi.

‘ÖLMEYE HAZIRDIM’

Smith, bir anda eşinin annesinin kendisine bir mutfak bıçağı verdiğini söylerken buna rağmen adamın üstüne doğru gelmekten korkmadığını da ekledi. Bir türlü adamı durduran ve polise teslim eden Smith, “Ölmeye hazır olarak girdim bu kavgaya. Kimse gecenin köründe bir eve silahsız, bıçaksız girmez diye düşündüm. Gece o saatte evinize giriyorsa bir şekilde zarar vermek istiyordur” şeklinde konuştu.

‘KUSURA BAKMA’ DEDİ!’

Odanın her yeri kan içinde kaldığını açıklayan Smith, Luke Haberman adlı şahsın suratında açılmalar ve şişlikler olduğu için ilk olarak hastaneye kaldırıldığını belirtti. Smith ayrıca yaşananlar sonrasında karakolda karşı karşıya geldiklerinde adamın kendisine “Kusura bakma” dediğini ifade etti. Şahsın, Smith’in yaşadığı civarda başka hanelere de girmeye çalıştığı, sporcunun evine de açık garaj kapısından içeri girdiği açıklandı.

Adamın amacının ne olduğunu bilmediğini ve bu olayın kafasını kurcaladığını ifade eden Smith, “Onu etkisiz hale getirmeseydim aileme zarar verebilirdi. Ben varken bizim evimize girmesi aslında sokağımız için de şans oldu. Sokaktaki başka bir ailenin evine girmiş olsaydı kimse öyle bir kavgaya hazırlıklı olamazdı” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal