UEFA'ya Ağır Sözler! 'Donald Trump’a Benzetiyorum'

Ajax Sportif Direktörü Marc Overmars, UEFA ve Hollanda Futbol Federasyonu'nun karşılaşmaları devam ettirme hakkındaki ısrarını topa tuttu.

02.04.2020-09:23 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-09:21) UEFA'ya Ağır Sözler! 'Donald Trump’a Benzetiyorum'

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, bu hafta içerisinde verdiği açıklamayla ülkede 1 Haziran'a kadar futbol karşılaşmalarının oynanmayacağını belirtmişti.

UEFA ise bu alınan karardan 1 gün sonra sezonun fikstürünü tekrardan düzenlemiş ve liglerin 30 Haziran'a kadar sonlandırılmasını istemişti. Fakat, Avrupa'da coronavirüs salgınının boyutu sebebiyle yeni plan ise 3 Ağustos'a kadar ligleri ertelemek olmuştu.

Overmars ise salgının ne zaman sonlanacağı bilinmezken karşılaşmaları devam ettirmek hakkında hevesli olan UEFA ve Hollanda Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Overmars, "Neden parayı, halk sağlığının önüne koyuyorlar. Gerçekten anlamıyorum. Federasyonun biraz daha bağımsız olmasını ve dik durmasını bekliyordum. Ancak, onlar da UEFA'nın arkasına saklanmayı seçtiler." şeklinde konuştu.

‘UEFA'YI DONALD TRUMP'A BENZETİYORUM’

Televizyon gelirlerinin boşa gitmemesi için bir çabalandığını belirten Overmars, "UEFA ile Hollanda Futbol Federasyonu'nu ABD Başkanı Donald Trump'a benzetiyorum. O da ‘ekonomi, sağlıktan önemlidir’ diyordu. Günaydın beyler! Hollanda'da her gün 100'ün üzerinde insan coronavirüs nedeniyle hayatını kaybediyor." ifadesini kullandı.

Marc Overmars, "Şu anda futbolu düşünmek ve oynamak tamamen sorumsuzluktur." eleştirisini yaparak konuşmasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal