UEFA’dan Ozan Kabak ve Merih Demiral’a Büyük Onur!

UEFA, 2019 yılında dikkatle izlenmesi gereken 50 genç oyuncu listesini açıkladı. Listede Galatasaray’dan Ozan Kabak ve Aytemiz Alanyaspor'dan Merih Demiral da bulunuyor.

01.01.2019-16:51 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-16:49) UEFA’dan Ozan Kabak ve Merih Demiral’a Büyük Onur!
UEFA, resmi internet sitesinden 2019’da takip edilmesi gereken genç yıldız adaylarını listeledi. Listede 50 oyuncu yer alırken, Türkiye'den Galatasaray’ın 18 yaşındaki savunma oyuncusu Ozan Kabak ve Aytemiz Alanyaspor’un 20 yaşındaki stoperi Merih Demiral’a da yer verildi.

Bonservisi Portekiz ekibi Sporting Lizbon’da bulunan ve sezon başında kiralık olarak Aytemiz Alanyaspor'un yolunu tutan Merih Demiral için "Türk milli takımıyla ilk karşılaşmasında ekim ayında çıkan iri defans oyuncusu, sık sık eski milli takım futbolcularından Alpay Özalan'la karşılaştırılıyor." denildi.

Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Ozan Kabak hakkında ise “Takımındaki sakatlıkların fazlalığından dolayı bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Hem lig hem de Şampiyonlar Ligi’ndeki öğrenme dönemini kısa zamanda tamamladı.” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal