UEFA’dan Meler ve Göçek’e Görev!

UEFA, FIFA kokartlı hakemlerimiz Halil Umut Meler ve Hüseyin Göçek’i UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmalarında görevlendirdi.

13.08.2018-17:33 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-17:29) UEFA’dan Meler ve Göçek’e Görev!

16 Ağustos Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşındaki Kopenhag-CSKA Sofya karşılaşmasında Halil Umut Meler, Brondby-Spartak Subotica mücadelesinde Hüseyin Göçek düdük çalacak.

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Halil Umut Meler’in Danimarka'nın Kopenhag ile Bulgaristan'ın CSKA Sofya ekipleri arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacağı bildirildi.

Başkent Kopenhag’da saat 19.30'da başlayacak maçta Halil Umut Meler'in yardımcıları Ekrem Kan ile İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Arda Kardeşler üstlenecek.

İki takım arasında Bulgaristan'da oynanan ilk karşılaşmayı Danimarka ekibi 2-1 kazanmıştı.

Hüseyin Göçek ise Danimarka temsilcisi Brondby ile Sırp ekibi Spartak Subotica arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

Brondby şehrinde saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kemal Yılmaz üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal