UEFA'dan Galatasaray'a Transferde Kısıtlama Cezası!

Galatasaray'da, UEFA ile yarın yapılacak kritik toplantı'da sonuç olarak men cezası yerine "transfer kısıtlaması" cezasının verileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

08.03.2018-16:22 - (Son Güncelleme: 08.03.2018-16:25) UEFA'dan Galatasaray'a Transferde Kısıtlama Cezası!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, 9 Mart Cuma günü UEFA ile çok önemli bir toplantı gerçekleştirecek ve sarı-kırmızılı kulübün geleceğini tayin eden politikalar netlik kazanacak.

Daha evvel UEFA'dan bir defa men cezası alan Galatasaray'a, yeni bir men cezası verilmesi camia tarafından düşünülmüyor. UEFA'nın, bu defa sarı-kırmızılı ekibe 'transfer kısıtlaması' vermesi tahmin ediliyor.

UEFA'nın daha evvel Fenerbahçe ve Beşiktaş için de vermiş olduğu kısıtlama cezasını Galatasaray'a vermesi durumunda, sarı-kırmızılı takımın o dönemler içerisindeki transfer politikası da netleşmiş olacak.

UEFA'DAN MEN CEZASI GELMEZ!

9 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek olan önemli toplantı neticesinde UEFA'nın 'transfer kısıtlaması' getirmesi durumunda Galatasaray anlaşılan süreçte kazandığı bonservis bedellerinden daha fazla bonservis bedeli harcaması gerçekleştiremeyecek. Böylece Galatasaray, transfer yapabilmek adına elinde tuttuğu ve kadroda istenmeyen futbolcuları satma yoluna gidecek.

UEFA, 2015 senesinde Beşiktaş'a da benzer bir ceza almış ve siyah-beyazlı takım transfer dönemlerinde başa baş kriterine uymak zorunda kalmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal