UEFA’dan Ali Palabıyık ve Hüseyin Göçek’e Görev!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Ali Palabıyık, Dinamo Zagreb - Hapoel Beer Sheva arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşması, Hüseyin Göçek ise Rudar Velenje ile FCSB arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşmasında düdük çalacak.

23.07.2018-17:41 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-17:36) UEFA’dan Ali Palabıyık ve Hüseyin Göçek’e Görev!

UEFA, FIFA kokartlı hakemlerimizden Ali Palabıyık ve Hüseyin Göçek’e Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşmalarında görev verdi.

Ali Palabıyık, yarın Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb ile İsrail'in Hapoel Beer Sheva ekipleri arasında  oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu karşılaşmasında düdük çalacak.

Hırvatistan'ın Zagreb kentindeki Maksimir Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak mücadelede Palabıyık'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Hüseyin Göçek ise 26 Temmuz Perşembe günü Slovenya'nın Rudar Velenje ile Romanya'nın FCSB ekipleri arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu karşılaşmasında görev yapacak.

Slovenya'nın Velenje kentindeki Ob Jezeru Stadı'nda saat 18.30'da oynanacak mücadelede Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal