UEFA Şok Fenerbahçe Açıklaması

UEFA yapmış olduğu açıklamada Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde oynamasını kabul etti.

19.06.2017-17:08 - (Son Güncelleme: 19.06.2017-16:49) UEFA Şok Fenerbahçe Açıklaması

UEFA yapmış olduğu açıklamada Fenerbahçe’nin 2017-2018 yılında UEFA’nın kurallarını yerine getirdiği gerekçesi ile Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ne katılabileceği belirtildi.

Sarı Lacivertli takımın, UEFA Avrupa Ligi'nde yer almasında hiç bir sıkıntı olmadığını belirten açıklamada şu bilgilere yer verildi:

''FENERBAHÇE'NİN UEFA AVRUPA LİGİ'NE KATILIMI KABUL EDİLMİŞTİR''

''UEFA Avrupa Ligi’ne katılım için gerekli bilgi belgeler incelendikten sonra Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ne katılımı kabul edilmiştir. Fenerbahçe’nin 2017-2018 sezonunda UEFA’ya kabul edildiğini memnuniyetle bildirir ve başarılarının devamını dileriz.''

Diğer yandan Sarı Lacivertli takım bu sene Spor Toto Süper Lig'de 3. oldu. Geçen sezon istediği başarıyı elde edemeyen Kanarya transfer çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda transfer yapan Fenerbahçe Valbuena, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar gibi isimleri kadrosuna kattı.

ADVOCAAT'IN YERİNE AYKUT KOCAMAN GELDİ

Geçen sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılan Dick Advocaat, Hollanda Milli Takımının başına geçti. Sarı Lacivertli takımda eski teknik direktörü olan Aykut Kocaman ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ilerki günlerde yaptığı yeni transfer ile anlaşmaya imzalayacak. Bu anlaşma ile yapılan transferler resmiyete dökülmüş olacak.  



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal