UEFA Şampiyonlar Ligi: Real Madrid 2 - 1 Ajax / Maç Sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid, Ajax takımını yenerken, İngiliz takımı Tottenham ise Borussia Dortmund'a karşı galibiyet kazandı.

14.02.2019-12:38 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-12:33) UEFA Şampiyonlar Ligi: Real Madrid 2 - 1 Ajax / Maç Sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid, Ajax takımını yenerken, İngiliz takımı Tottenham ise Borussia Dortmund'a karşı galibiyet kazandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında Real Madrid, misafir olduğu Ajax'ı 2-1, Tottenham da sahasında Borussia Dortmund'u 3-0 skorla mağlup etti.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna, 2 mücadeleyle devam edildi.

Johan Cruyff Arena'da Hollanda takımı Ajax'a misafir olan turnuvanın son şampiyonu İspanya temsilcisi Real Madrid, 60. dakikada Karim Benzema ve 87. dakikada Marco Asensio'nun golleriyle 2-1 mücadelenin galibi oldu. Ev sahibi takımın attığı tek gol, 75. dakikada Hakim Ziyech’den geldi.

Diğer yandan Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, takımının formasıyla 600. maçına çıkmış oldu. Benzema ise Şampiyonlar Ligi'ndeki 60. golünü kaydetti.

Bu arada maçın 37. dakikasında Ajax'ta Nicolas Tagliafico'nun attığı gol geçersiz sayıldı. Pozisyonun tekrardan izleyen hakem Damir Skomina, Tadic'in ofsaytta olduğunu tespit ederek golün geçersizliğine karar verdi.

Günün bir başka maçında ise İngiltereli Tottenham takımı, Wembley Stadı'nda konuk ettiği Almanya ekibi Borussia Dortmund'u 47. dakikada Son Heung-Min, 83. dakikada Jan Vertonghen ve 86. dakikada Fernando Llorente’den gelen gollerle 3-0 mağlup etti.

Borussia Dortmund'da oynayan milli futbolcu Ömer Toprak, maç boyunca 90 dakika forma giydi.

İki karşılaşmanın rövanşı da 5 Mart'ta gerçekleşecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal